Actievoorwaarden

Alle rechten voorbehouden. Vraag naar de voorwaarden. De genoemde acties zijn alleen geldig bij Dirk Barten en niet geldig i.c.m. andere acties. Niet geldig voor lease-orders en/of in combinatie met andere acties. Niet inwisselbaar tegen contanten. Afgebeelde opties kunnen afwijken van standaarduitvoering. Raadpleeg voor de exacte specificaties Dirk Barten.

Als u zich af wilt melden voor verdere correspondentie van www.dirkbartenacties.nl kunt u een mail sturen naar afmelden@dealercom.nl. Wij zullen er voor zorgen dat u afgemeld wordt. Meld hierbij voor welke site u afgemeld wilt worden. Afgebeelde auto kan afwijken van de actie. Creatie & Realisatie DTC Media, Online Precisie Marketing.

BPM Alert Campagne

Actie geldig met datum koopovereenkomst van 01-01-2019 t/m 30-06-2019 .  Kentekenregistratiedatum uiterlijk in de maand na datum en uiterlijk dinsdag 30-11-2018. Deze actie is van toepassing op particuliere en klein-zakelijke transacties. Actie geldt zolang de voorraad strekt en op alle modellen. Deze aanbieding is niet geldig in combinatie met andere HMNL aanbiedingen en/of ondersteuningen. Extra inruilvoordeel is bovenop de Autotelex handelswaarde. Inruilprijs is een richtprijs, op basis van een rook- en schadevrije, dealer onderhouden, in technische goede staat verkerende auto met metallic lak, airco en kilometrage van max. 15.000 km p.j. De dealer beoordeelt de uiteindelijke inruilwaarde. Afgebeeld model kan afwijken van standaard uitvoering. Typfouten en prijswijzigingen voorbehouden.

HYUNDAI i10

© 2019 – *De Inruil/DB voordeel is een maximale korting op de consumentenadviesprijs per 1-1-2019 inclusief de dealerkorting en geldig op de betreffende uitvoering. De consumentenadviesprijs van de Hyundai i10 is vanaf € 11.895,- (op basis van de meest recente prijslijst) is inclusief BTW en BPM, recyclingbijdrage en kosten rijklaar maken. Opties en uitrusting zijn afhankelijk van de uitvoering.

HYUNDAI i20

© 2019 – *De Inruil/DB voordeel is een maximale korting op de consumentenadviesprijs per 1-1-2019 inclusief de dealerkorting en geldig op de betreffende uitvoering. De consumentenadviesprijs van de Hyundai i20 is vanaf € 16.995,- (op basis van de meest recente prijslijst) is inclusief BTW en BPM, recyclingbijdrage en kosten rijklaar maken. Opties en uitrusting zijn afhankelijk van de uitvoering.

HYUNDAI i30 en i30Wagon

© 2019 – *De Inruil/DB voordeel is een maximale korting op de consumentenadviesprijs per 1-1-2019 inclusief de dealerkorting en geldig op de betreffende uitvoering. De consumentenadviesprijs van de Hyundai i30 is vanaf € 22.595,- (op basis van de meest recente prijslijst) is inclusief BTW en BPM, recyclingbijdrage en kosten rijklaar maken. Opties en uitrusting zijn afhankelijk van de uitvoering.

HYUNDAI Ioniq HEV, PHEV en EV

© 2019 – *De Inruil/DB voordeel is een maximale korting op de consumentenadviesprijs per 1-1-2019 inclusief de dealerkorting en geldig op de betreffende uitvoering. De consumentenadviesprijs van de Hyundai Ioniq is vanaf € 25.695,- (op basis van de meest recente prijslijst) is inclusief BTW en BPM, recyclingbijdrage en kosten rijklaar maken. Opties en uitrusting zijn afhankelijk van de uitvoering.

HYUNDAI KONA en KONA EV

© 2019 – *De Inruil/DB voordeel is een maximale korting op de consumentenadviesprijs per 1-1-2019 inclusief de dealerkorting en geldig op de betreffende uitvoering. De consumentenadviesprijs van de Hyundai KONA is vanaf € 22.495,- (op basis van de meest recente prijslijst) is inclusief BTW en BPM, recyclingbijdrage en kosten rijklaar maken. Opties en uitrusting zijn afhankelijk van de uitvoering.

HYUNDAI Tucson

© 2019 – *De Inruil/DB voordeel is een maximale korting op de consumentenadviesprijs per 1-1-2019 inclusief de dealerkorting en geldig op de betreffende uitvoering. De consumentenadviesprijs van de Hyundai Tucson is vanaf € 32.995,- (op basis van de meest recente prijslijst) is inclusief BTW en BPM, recyclingbijdrage en kosten rijklaar maken. Opties en uitrusting zijn afhankelijk van de uitvoering.